8-12ти март

МЕЛЕЕМ организира 5 дневна интензивна онлајн обука за дизајнирање на портфолио од вашите архитектонски проекти. 

Архитектонското портфолио е барано при апликација за стипендија, магистарски студии, работилници, пракса, работа и многу друго.

Голем дел од студентите и младите архитекти се соочуваат со проблем на создавање на портфолио кое ќе ги потенцира нивните потенцијали и ќе ги истакне од толпата.

Оваа обука е наменета за сите оние кои што сакаат да ги истакнат подобро своите вештини и проекти пред потенцијалниот работодавач или институција во која аплицираат. 

За изработка на ова портфолио потребно е знаење од Photoshop.

За време на обуката ќе се изучува и користи In Design, не е потребно претходно познавање на софтверот. Единствено треба да го имате инсталирано на вашиот компјутер.

Износ на обуката е 3000 мкд

Овој износ треба да се уплати преку банка (препорачливо со електронско банкарство или на шалтер)
Сметка на налогопримач
210068847250276
Назив на налогопримач
Здружение за развој на урбана култура и актуелизација на простор МЕЛЕЕМ Скопје
Адреса на налогопримач
Карпош – Скопје
Цел на дознака
Партиципација за обука

Краен рок за пријавување е 7ми Март.

Уплатницата со твоите лични информации испрати ја на info@meleemskopje.com
subject line Пријава за обука 


Промо пакет
Photoshop + portfolio
5000 ден

За да се пријавите на пакетот треба да уплатите 5000 ден. 

Овој износ треба да се уплати преку банка (препорачливо со електронско банкарство или на шалтер)
Сметка на налогопримач
210068847250276
Назив на налогопримач
Здружение за развој на урбана култура и актуелизација на простор МЕЛЕЕМ Скопје
Адреса на налогопримач
Карпош – Скопје
Цел на дознака
Партиципација за обука за Пакет

Најдоцна до 28ми Февруари

Уплатницата со твоите лични информации испрати ја на info@meleemskopje.com
subject line Пријава за обука 


обука за архитектонски цртеж со користење на photoshop

1-5ти март