Маица Борис Чипан

ден800

Сите собрани донации одат исклучиво во изработка на урбаната опрема на плоштадот Балет.

Погледнете го целиот проект на линкот

 

49 in stock

SKU: M123 Categories: , ,

Description

МакАрх произлезе како резултат на нашата огромна почит кон првата генерација македонски архитекти и желба за нивно претставување кон пошироката публика. Овие легенди ги поставиле темелите на нашиот град како поштата, ГТЦ, домот „Гоце Делчев“, Владата, Македониумот, НБРМ и други. Идејата да ги ставиме на маици, торби и чаши беше да создадеме идоли од нив и што е можно повеќе луѓе да почнат да ги носат, а со тоа да се запознаат подобро со архитектурата на нашата земја.

Additional information

големина

S, М, L, XL

тип

машка, женска