Обука за 3D визуелизација

BLACK FRIDAY - ПОПУСТ ВО ИЗНОС ОД 9000 ДЕН

МЕЛЕЕМ организира онлајн обука за архитектонска визуелизација со користење на 3ds max + vray

Обуката ќе трае 10 дена и е наменета за студенти по архитектура и архитекти кои сакаат да ги користат овие алатки за изработка на архитектонски визуелизации од највисок квалитет и подобрување на нивните вештини во изработка на 3д визуелизации. Со унапредување на овие вештини тие ќе станат поконкурентни на пазарот и ќе можат подобро да ги презентираат своите идеи пред домашните и странските инвеститори, а со тоа да обезбедат постабилна заработувачка.
Знаете софтвер за рендерирање, но нешто ви недостасува во рендерот?  Не сте задоволни од светлината, амбиентот, материјалите и тоа ве обесхрабрува? Оваа обука е наменета токму за вас, специјално дизајнирана, во работа во мали групи за да го постигнете максимумот. 

Доколку воопшто немате познавање од 3д моделирање, нема никаков проблем. Оваа обука е исто така отворена за вас. 

Обуката ќе ја води Сара Симоска. Во прилог на овој пост се поставени нејзините рендери користејќи ги алатките кои што ќе се презентираат на обуката.

Сите учесници ќе добијат онлајн сертификат за обуката. 

Обуката ќе се одржува на следните датуми:

21ви Февруари – 4ти Март (работни денови)

Начин на пријавување

За да се пријавите на обуката треба да

 1. извршете уплата (препорачливо со електронско банкарство или на шалтер)
  на ПП30 уплатница

  Сметка на налогопримач
  210068847250276
  Назив на налогопримач
  Здружение за развој на урбана култура и актуелизација на простор МЕЛЕЕМ Скопје
  Адреса на налогопримач
  Карпош – Скопје
  Цел на дознака
  Партиципација за 3д 
 2. Да ја испратите уплатницата на email info@meleemskopje.com
  subject line: Пријава за обука 3ds max + vray
 

 

BLACK FRIDAY – ПОПУСТ ВО ИЗНОС 

ОД 9000 ДЕН – до 26ти ноември

 

Регуларен износ за учество на обуката е 18.000 ден

Секој учесник треба да има инсталирано на својот компјутер 3ds max и Vray, за квалитетно следење на обуката. Можете да симнете студентска или trial верзија на официјалниот вебсајт на Autodesk 3ds max. 

Автоматски со уплатата резервирате место на обуката, бројот на учесници не е ограничен.

Деталната програма ќе им биде испратена на сите пријавени лица.

Сите прашања постави ги на info@meleemskopje.com

Погледнете ги рендерите изработени од Сара Симоска, можете да го погледнете нејзиното портфолио на www.sarasimoska.com

Најчесто поставувани прашања:

Студент: Која верзија на 3ds max треба да се инсталира?
МЕЛЕЕМ: било која

Студент: Во кој дел од денот ќе се одвива? Поради усогласување со моите тековни обврски.
МЕЛЕЕМ: Од 17 часот. Потребни ви се 2-3 часа на ден за обуката. 

Студент: Дали треба да имаме претходно знаење на софтверот?
МЕЛЕЕМ: Обуката е прилагодена за оние кои што немаат никакво познавање на софтверот, како и за оние кои имаат мало познавање. Важно е да го имате инсталирано софтверот на вашиот компјутер.

Со пријава на обуката се согласувате со Правилата за учество во активност организирана, коорганизирана или поддржана од МЕЛЕЕМ Скопје. 

Доколку се пријавите и го откажете вашето присуство заради лични причини, уплатените средства за партиципација можат да се вратат до 14 дена по уплатата. 

Рендери од учесници од претходни обуки