Обука за 3D визуелизација

Наслов: Обука за 3д ВизуелизацијаДата: 3-21ви април (работни денови)Формат: ОнлајнТраење: 15 дена, 1 ипол саат на денКраен рок за пријава: 2ри АприлНиво: Почетничко и средноТемпо: ЗабрзаноИзнос за пријава: 18.000,00 денОрганизирано од: МЕЛЕЕМ СкопјеМентор: Сара Симоска пО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОБУКАТА ДОБИВАШ ОНЛАЈН СЕРТИФИКАТ ШТО СЕ ИЗУЧУВА ЗА ВРЕМЕ НА ОВАА ОБУКА? – материјали, светла и камери за Екстериер– материјали, светла и камери за Ентериер– … Continue reading Обука за 3D визуелизација