МЕЛЕЕМ membership

МЕЛЕЕМ membership е членство во време траење од една година, кое што Ви овозможува низа на можности, попусти, беспланти програми, совети и се останато за архитекти и студенти по архитектура.

Износ: 3000 МКД

ЗОШТО ДА СЕ ЗАЧЛЕНИШ?

Доколку се зачлениш во МЕЛЕЕМ, ќе можеш да бидеш чекор пред останатите за сите обуки, настани и програми кои МЕЛЕЕМ ги организира. Во посебна мејлинг листа за зачленетите членови МЕЛЕЕМ испраќа понуди за работа, конкурси, пракси и соработки. Сите МЕЛЕЕМ членови ќе бидат први препорачани за потенцијални проекти кои што МЕЛЕЕМ ги добива од страна на компании и други заинтересирани лица, кои што имаат потреба од архитекти. 

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТо?

Членството е наменето за сите студенти по архитектура и архитекти кои сакаат да бидат дел од активностите на МЕЛЕЕМ, во поинтензивно темпо, како и сакаат да добијат специјални попусти за обуки. 

На кој принцип функционира?

Членството функционира на начин што, по зачленувањето добивата членски код и тој код го користите во понатамошните пријави на обуки и други активности. 

Со зачленување во МЕЛЕЕМ се согласувате со Правилата за учество во активност организирана, коорганизирана или поддржана од МЕЛЕЕМ Скопје. 

Доколку се пријавите и го откажете вашето присуство заради лични причини, уплатените средства за партиципација можат да се вратат до 14 дена по уплатата. 

Сите прашања постави ги на info@meleemskopje.com

МОЖЕБИ ЌЕ ТЕ ИНТЕРЕСИРА…​