Повик за учесници

Слободен/а си од 20 – 28 септември?

 

Биди учесник на СКОПЈЕ СВЕТСКИ ГРАД.

 

На 25 септември, во Музеј на современата уметност во Скопје
ќе се одржи настанот СКОПЈЕ СВЕТСКИ ГРАД.
Настанот вклучува предавање на професор и архитект од Шпанија и на домашни гости кои ќе говорат на темата одржлив развој на градовите од свое лично искуство.

 

АНГАЖМАН:   20 – 28 септември

 НАСТАН:  25 септември, 19:00 часот

 АКТИВНОСТИ:  

 >>  координативни состаноци со тимот на МЕЛЕЕМ
 >>  организациски активности
 >>  техничка подготовка на настанот
 >>  координација со организацискиот тим за време на настанот
 >>  прошетки низ Скопје и дискусии со гостинот за време на 4-дневниот престој

 РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ:  17 септември

Доколку сакаш да се приклучиш и заедно да организираме уште еден одличен настан во Скопје, клик на копчето подолу и пополни ја формата за пријавување.

 

ПРИКЛУЧИ СЕ

 

Види последен проект