МЕЛЕЕМ организира 4 дневна онлајн обука која ќе ве научи како најдобро да ги презентирате вашите проекти во дигиталниот свет, со посебно внимание на најкористената платформа инстаграм. Оваа обука е отворена за:
– студенти по архитектура
– млади архитекти
– дизајнери на ентериер
– продукт дизајнери

Живееме во време каде сите потенцијални клиенти користат инстаграм и со недоволно познавање од оваа платформа губиме значителни шанси за ангажман за проект. 

Кој е тренер? 

Тренер на оваа обука ќе биде Александра Трпеска позната како majestic.at. Таа не само што има 32 илјади следбеници на нејзиниот инстаграм профил туку и соработува со брендови од сите индустрии како Nike, Rimmel London, Telekom, My:Time, Schwarzkopf Professional и BiMilk и многу други. Со дигитален маркетинг се занимава веќе 6 години. Нејзините постови достигнуваат до 20 илјади прегледи. Таа исто така работи во маркетинг агенцијата NewMediaMk и нејзина специјалност е Instagram. 

“Во 2020 година присуството на брендот на инстаграм е многу важно! Можеби имате преквалитетни проекти, но непознавањето на алатките на инстаграм и како максимално да ги искорисите истите, ви прави да се чуствувате дека тапкате во место. Исто така, со вашето претставување на социјалните мрежи ќе имате можност ја запознавате вашата таргет група, која претставува ваш потенцијален клиент.”  – Александра

Оваа обука е инспирирана од вистинската потреба на архитектите и дизајнерите за подобрување на дигиталните вештини и со цел нивно подобро претставување на локалниот и интернационалниот пазар.

Зошто Majestic? Веруваме дека на архитектурата во нашата земја како гранка и треба еден посилен Push за подобро претставување во онлајн просторот. Тимот МЕЛЕЕМ заедно со Majestic ја дизајнираа оваа специјална и уникатна обука која што ќе ве истакне од сите останати архитекти и дизајнери на домашниот пазар и пошироко. А за тоа е вредно да го инвестирате вашето време и енергија. 

Обуката ќе се одржува од 7ми до 10ти мај. 

Александра, говорник на маркетинг конференција ALL WEB 2018та година

Како да се пријавите?

За да се пријавите на обуката треба да извршите уплата на трансакциската сметка и потврдата што ќе ја добиете за извршената исплата да ја испратите на email meleemskopje@gmail.com
subject line: Потврда за уплата
Со тоа автоматски ви е резервирано место на обуката.
Потоа ќе ви ги испратиме сите информации.
Пријавувањето е најдоцна до 6ти Мај. 

Износот за учество на обуката е 2000 ден
Овој износ треба да се уплати преку банка (препорачливо со електронско банкарство или на шалтер)
Сметка на налогопримач
210068847250276
Назив на налогопримач
Здружение за развој на урбана култура и актуелизација на простор МЕЛЕЕМ Скопје
Адреса на налогопримач
Карпош – Скопје
Цел на дознака
Партиципација за обука за дигитален брендинг Мај

Обуката ќе се одвива по следната програма:

ден 1

18:00-18:45 
Предавање: INSTAGRAM FEED

18:45 – 19:45 
Индивидуална работа

19:45-20:30
Консултации со ментор за алатките

20:30-21:30
Финална индивидуална работа

ден 2

18:00-18:45 
Предавање: POST & STORY

18:45 – 19:45 
Индивидуална работа

19:45-20:30
Консултации со ментор за алатките

20:30-21:30
Финална индивидуална работа

ден 3

18:00-18:45 
Предавање: UNPAID SOCIAL MEDIA

18:45 – 19:45 
Индивидуална работа

19:45-20:30
Консултации со ментор за алатките

20:30-21:30
Финална индивидуална работа

ден 4

18:00-18:45 
Предавање: PAID SOCIAL MEDIA

18:45 – 19:45 
Индивидуална работа

19:45-20:30
Консултации со ментор за алатките

20:30-21:30
Финална индивидуална работа

Доколку имате прашање пишете емајл на frosinameleem@gmail.com