obuki

Како да го користиш Photoshop за уредување на основи?

Основите и урбанистичките планови се примарни цртежи во прикажувањето на еден архитектонски проект. Додека урбанистичките планови ја прикажуваат поставеноста на објектот во поширока смисла, како и односот на објектот со […]

obuki

Како да најдеш работа во странство?

МЕЛЕЕМ организира интензивна 6 часовна обука на тема: Како да најдеш работа или клиенти во странство? Опис: 6 часовна обука поделена во 2 дена  Термин: 16ти и 23ви Март 2024 (сабота)10-13 часот […]

obuki

КАКО ДА ПОБЕДИТЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН АРХИТЕКТОНСКИ КОНКУРС

Архитектонските конкурси се дел од професијата на архитектите и тие им даваат можност на архитектите да истражуваат, да се унапредуваат и да ги поместуваат границите во архитектурата. Интернационалните конкурси претставуваат поле на натпревар помеѓу архитекти од целиот свет. Во моментов има активни околу 100тина архитектонски конкурси. Многу од нив обработуваат актуелни светски теми, како и подетални регионални или локални теми. Активни се и многу студентски конкурси кои што претставуваат одлична потпора за почеток и надградување на вашето портфолио, но и искуство. 

obuki

ОБУКА ЗА АРХИТЕКТОНСКИ ЦРТЕЖ СО КОРИСТЕЊЕ НА PHOTOSHOP + Изработка на архитектонско портфолио

МЕЛЕЕМ организира напредна онлајн обука за доработка на архитектонски цртеж со користење на софтверот Photoshop и изработка на персонално архитектонско портфолио.  Опис: 7 дневна напредна онлајн обука  Почеток: 27ми Мај – 4ти Јуни 2024 (работни денови) […]