Workshops - реализации

РЕАЛИЗАЦИЈА НА МАЛИ ПРОСТОРНИ ИНТЕРВЕНЦИИ СТУДЕНТСКИ ДОМ „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“-ШТИП Штрип е урбана интервенција, чиј главен белег е портокаловата боја. Недостатокот на отворен јавен простор е главниот иницијатор за реализација на […]

Workshops - реализации

РЕАЛИЗАЦИЈА НА МАЛИ ПРОСТОРНИ ИНТЕРВЕНЦИИ СТУДЕНТСКИ ДОМ „ПЕЛАГОНИЈА“-СКОПЈЕ Интервенцијата во Скопје наречена Бифе, се наоѓа во студентскиот дом Пелагонија во Скопје и тоа во атриумски простор затворен со 4 ѕида […]

Workshops - реализации

РЕАЛИЗАЦИЈА НА МАЛИ ПРОСТОРНИ ИНТЕРВЕНЦИИ СТУДЕНТСКИ ДОМ „КОЧО РАЦИН“ – БИТОЛА КЛУПА / ЛИНИСКИ КОНДЕНЗАТОР Оваа урбана интервенција има за цел да го збогати постоечкиот простор во дворот на студентскиот […]